Uložené hry
Oblíbené stránky se ukládají pouze na tomto zařízení, když stisknete tlačítko Uložte, dokud je nevymazáte nebo data prohlížeče nevymažete. Vyhledávání, výběr čísel a stahování jsou zpracovávány na vašem zařízení a neposílána na náš server.
