Uložené hry
Obľúbené stránky sa ukladajú na tomto zariadení len vtedy, keď stlačíte tlačidlo Uložte, kým ich neodstránite alebo nevymažete údaje prehliadača. Vyhľadávanie, výber čísla a stiahnutie sa spracovávajú na vašom zariadení a nie sú odoslané na náš server.
